Tuesday, November 8, 2011

Hacker yg SIAL!!

OK ! salam . ari ni aq nk g tahu korang sal fb aq kne hack . Memang sial lah ! puihh ! nk dgr tak ni? nak?? ok ok . aq cite dri awl eh .


One day . hehe, aq maen la fb ni kn, smpai kol 2 pg. pastu, aq pon op9, pastu (phm2 jela)aq pon tido.. tido pnyer tido, keesokan arinyer aq pon bngun la kan, kbtulan ari tak sekolah. aq bngun pg tu, dgn muke nye x basuh, aq pon buke lah laptop, tp xon9 fb ag, aq on9 blog dlu,coz bnyak ag aq nk adjust kt blog aq nih! mse ni aq x merasa pon nk on9 fb coz da bosan maen fb.. lebih kurg 20mint aq berblog, terlintas d fikiran aq nk on9 fb, aq pom bke website fb,korang tahu x fb ni ape??? haha, ni aq nk bgtahu, fb ni FACEBOOK lah syg, HAHA! (BAGI yag belom tahu). lps kluar je Selamat dtg ke facebook tu, aq msuk kn laa email n pswrd aq, TIBE-2 ! kluar stu note bertulis cm ni . kata laluan anda telah ditukar pd pukul 10 pg td...lam aty (asudoh) kne hack doh !!! aq pom risau a kn,spe x risau maen fb kne hack ni, bkn nye ape, tkot dye buat bnde2 x elok je kt fb aq tu,.. aq pon fikir la cre cm ne nk sing in balik fb aq. Aq pon tringat stu cre nk tuka psword,dgn mggunakan yahoo.mail kita, aq pon buka yahoo.mail aq. buka pnye buka, dpt bke email aq tp bkn fb.. aq pon try test tgk inbox aq ad tk msg nk tuka psword. Alhamdulillah , nseb baek ad, aq pon ape lagi kan, tuka la psword aq tu, pnjg doww psword aq. AHAHA!.. aq buke fb aq , pstu dpt, aq tgk kt chatbox aq, ad la menatam iblis ni antr chat kt owg , lm bhse omputih lak tu.. aq pon naek berang la kan ! PASTU DIE G KOMEN POST OWG LAH  mcm-2 dye buat,pastu kan, boleh plak dye nk nunjuk2 kt org yg dye da hackfb aq, dye update sttus aq dye ckp .HACK BY MARK ZUKENBERG. Alabale! dye mnnjuk2kt owg pulak, prnah sblom tu dye da hack page aq, mse tu aq thn ag, nk thu tak ape dye buat kt page aq tu, dye siap tulis kt pro5 pic ag yg dye da hack page aq.. sial betoll !!! owg mcm ni kan ptot x pyh idop kn.. korang nk tgk page tu. hah tgk kt cni click disini mmg sial la kn !!! okeyh . tu je yg aq nk kongsi nga kowg, spe2 yg pnh kne hack tu thu la rse cm ne,kn2!! okeyh , aq da nk choww da nih.. kbaii . salam!

3 comments:

smilenajah93 said...

rileks la bro ~ biasa lah tu :)

Nafisah Ruslan said...

hackers mmg begitu.. memusnahkan hidup org je

Keyrol Semplice said...

ye2,.. mmg btol.. beci ase.. yg sy je kne hack.. tak thu la slh ape....